Toch Mark Rutte

woensdag 31 mei 20060 Reacties

{mosimage}Ik geloof dat ik het wel een opluchting vind dat het Rutte is geworden. Want de koers van “IJzeren Rita” was voor mij nog niet zo duidelijk en kon ook nog wel eens ‘enge’ trekjes gaan krijgen. Want ik hoorde een paar weken geleden een hoogleraar rechtsfilosofie al zeggen dat het “regels zijn regels” van Verdonk wel erg op het “Befehl ist Befehl” uit de WO II lijkt. Nou ja het is dus Rutte. Da’s voor de polarisatie wel weer jammer en zeker voor D66 niet goed vermoed ik. Maar we gaan het zien. Eerst maar eens kijken of het lijsttrekkers referendum bij GroenLinks dit najaar ook zo’n hype wordt. Ik denk (en hoop) van niet!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.