Tóch Ali

dinsdag 27 juni 20060 Reacties

{mosimage}Ayaan Hirsi heet toch Ali. Dat wil zeggen, ze wil zich zo blijven noemen en het mag aldus Verdonk volgens Somalisch recht. Maar ja, we zitten hier in Europa, Nederland meer bepaald en Somalisch recht geldt hier niet. Zou een mooie boel worden, want dan zou ik me zo maar Meerveld mogen noemen, naar mijn opa. Dat zal hier niet worden goed gekeurd (terecht). Maar goed, de minister van Integratie maakt zich er wel enorm met een Jantje van Leiden af door te zeggen dat het allemaal de schuld van Hirsi Ali was. Want “nu ze het goed heeft onderzocht” blijk Hirsi Ali alleen te hebben gelogen over het feit dat ze zou hebben gelogen. Volgt u me nog?
Mijn vraag aan de minister is heel simpel, had U dat niet eerst even kunnen onderzoeken voordar U, en U alleen, deze rel uitlokte en daarbij Nederland internationaal heel veel schade heeft berokkend? Om een groot Vlaams dichter te citeren: “Denkt aleer Gij doende zijd en Doende denkt dan nog!” (Guido Gezelle)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.