TK-fractie nuanceert

woensdag 6 augustus 20080 Reacties

GroenLinksDe GroenLinks Tweede-Kamerfractie heeft bij monde van een woordvoerder gereageerd op het rumoer rond Kamerlid Wijnand Duyvedak.

‘Wij hebben geen behoefte om afstand te nemen van de woorden van Duyvendak’, aldus de zegsman. Hij zegt dat de fractie eerder al door Duyvendak op de hoogte was gesteld van zijn actie. Volgens hem ‘zijn er geen nieuwe dingen naar buiten gekomen’ valt te lezen in De Volkskrant.

Voor mij zit de achilleshiel in de opmerking dat de fractie was geïnformeerd. Als dat zo is vraag ik me alsnog af waarom er in het verleden zo’n stellige ontekking was en vind ik de toon niet erg gelukkig. Ook wil ik graag weten of de kandidatencommisies ervan op de hoogte waren. Dus er valt nog wel het een en ander toe te lichten. Mijn verzoek aan het bestuur van de Partijraad, dat ik vandaag heb gedaan, om hem voor de komende vergadering uit te nodigen blijft wat mij betreft gewoon staan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This