Tijd van zwijgen is voorbij

vrijdag 21 april 20060 Reacties

{mosimage}Een interessante kop in De Stentor van gisteren, zeker als er “Dronten-” voor staat. Natuurlijk heb ik het artikel aangeklikt en tot mijn verrassing een verhaal over oud- en voor fraude veroordeeld ambtenaar Van D. die aangifte heeft gedaan tegen een aantal ambtenaren en een bouwbedrijf in Biddinghuizen.
De “zaak Van D.” krijgt hiermee nog een interessant staartje. Dat mag ik natuurlijk vast niet zo stellen, maar het is wél waar. Voor de gemeente is dit alleen maar schadelijk maar dat er meer aan de hand is bewijst de opmerking van de aannemer die niet bij naam wordt genoemd. Hij is er nog niet wat hij gaat doen, hij wil geen verklikker spelen. “Als de gemeente mij op het matje zou roepen dan was het iets anders geweest”.
Wordt vervolgt…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.