Theo

dinsdag 20 april 20040 Reacties

TheoTsja, wat valt er te zeggen op een dag als vandaag? Wat moet je denken als zo iets gebeurd? Niet onverwacht, maar niet minder schokkend is de dood van Theo bij me aangekomen. Maar juist op het moment dat je ’s morgens vroeg wordt gebeld met de mededeling dat het zo ver is kan je niet (wat je het liefste zou willen) met een kop koffie op de bank gaan zitten om eens goed na te denken.
Mensen moeten op de hoogte worden gebracht, dingen moeten worden geregeld en de reacties komen binnen. De pers wil weten of het waar is. Ontkennen kan niet, wil ik ook niet. Maar pas ná overleg met de familie brengen wij wat naar buiten. Dat is dan pas ’s avonds als alle media het bericht al lag hebben verspreid. Hun werk hebben gedaan dus.

Theo, zo lang van stof als je bij levens soms kon zijn; zo stil ben ik nu, bij je dood. Ik zal je missen Theo.

Paul

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.