The Dutch Iron Lady

woensdag 5 april 20060 Reacties

{mosimage}Rita Verdonk, the Dutch Iron Lady, heeft vandaag haar kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van de VVD definitief gemaakt. Dat kan binnen de VVD nog een leuke en spannende strijd geven, de grote vraag die overblijft is alleen wie het tegen haar gaat opnemen. Ik hoop dat Femke dat doet. Daar kan ze nu al mee beginnen door het huidige beleid van Verdonk aan te vallen. Het polariseert tenminste wel weer goed en dat geeft kiezers duidelijkheid. Als Bos dat nu ook doet zou dat echt winst zijn. Maar ik vermoed dat hij zijn woord gestand doet en daar voor de verkiezingen niet mee komt.
Maar dan moeten wij dus kiezers duidelijk maken dat als ze de VVD met “The Iron Lady” niet langer aan de macht willen ze GroenLinks moeten stemmen en niet PvdA, want dan bestaat de kans dat ze Verdonk er gratis bij krijgen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.