The day before..

maandag 6 maart 20060 Reacties

{mosimage}Het is vandaag de dag voor verkiezingsdag. Eigenlijk het moment dat de strijd gestreden moet zijn en alleen het laatste werk wordt verricht. Hier en daar worden nog verkiezingskranten huis aan huis verspreid. Maar verder kunnen we niets meer doen. Ik zal ook blij zijn als het morgen is afgelopen. Morgen is er de uitslag en dan weten we waar we aan toe zijn. Maar vooral ook, morgen is de campagne afgelopen. Zaterdag was de laatste grote slag waarbij er stands stonden in alle dorpen. Gisteren heb ik nog wat krantjes verspreid in De Boeg en ben ik vooral heel vroeg gaan slapen voor mijn doen. Ik lag voor 22 uur in bed, maar was ook gesloopt.
Ik vond de campagne heel erg leuk om te doen, maar het is ook een aanslag op je energie. Maar ik hoop dat dit het allemaal waard is geweest en zich morgen terug betaald. Ik zit de hele dag op stembureau Real en ga daarna rechtstreeks door naar de uitslagen avond in het gemeentehuis. Ik kan niet wachten!
En de peilingen? Acht de peilingen… We zien morgen wel wat die waard zijn.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.