The day after

donderdag 8 december 20050 Reacties

Vandaag was echt de dag na de avond ervoor voor mij. Ik ben verantwoordelijk voor de papierwinkel en dat valt nog niet mee. Dus vanmorgen rond 11 uur heb ik de helft van de kandidaten weer over de vloer gehad om kopieën van id bewijzen in te leveren en formulieren te tekenen. Maar ik had vooral niet voldoende geslapen vannacht, dus ook dat tekort even gecompenseerd vanmiddag.

Nu moeten we gaan nadenken over de campagne. Vanuit het landelijk campagneteam zijn er ideeën en ik ben aan het bedenken hoe we die lokaal kunnen vertalen. Materiaal is besteld, dus het duurt niet lang voordat we echt naar buiten kunnen.
Uitleggen dat we wel onderdeel van, maar niet dé politiek zijn. Maar dat we als kleinste fractie niet veel hebben in te brengen en we daarom zullen moeten groeien. Voor het behoud van betaalbare sportvoorzieningen, het groen en d ruimte in de dorpen, een goede schoolbegeleidingsdienst, betaalbare sporttarieven, een open en betrouwbare overheid en een gemeente waarin het prettig is om te wonen! (ah.. de campagne is begonnen!!)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.