Terug online

vrijdag 6 november 20090 Reacties

GeenStijlDe vaste bezoekers is het natuurlijk opgevallen. De afgelopen twee dagen lag mijn website plat. De servers van mijn provider konden de drukte niet aan omdat de vrienden van GeenStijl naar mijn website linkten.

De opmerking dat ik de wethouder eens om zijn visie zou vragen over het ‘Wilders blok’ op het internet bij het Almere College was voor GeenStijl de aanleiding een stukje te schrijven dat ik de wethouder ‘aan de tand’ zou gaan voelen.

Welnu, de wethouder denkt er nog even over na. Maar het lijkt vooral een storm in een glas water. Het Almere College bezweert dat het een fout is en dat het zo snel mogelijk zal worden hersteld. Laten we het er maar ophouden  dat het een erg curieuze fout is!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This