Tentloos

maandag 17 september 20070 Reacties

Discussie in de TentAfgelopen weekend was ik me pijnlijk bewust van het feit dat ik geen talent heb ontwikkeld mijzelf in drieën (zelfs al niet in tweeën) te kunnen splitsen (gelukkig was ik niet de enige met dit probleem).

Terwijl ik zaterdag van 11.00 tot 05.00 uur vierde dat Warmonderhof 60 jaar bestaat, kwam mijn partij bij elkaar in een weekend lang “Lowlands” op de Utrechtse Heuvelrug. Ik was er niet bij. Toch denk ik dat ik iets van de sfeer kan mee snuiven op Planeet GroenLinks waar de verslagen van het afgelopen weekend (natuurlijk) pagina vullend zijn. Alles zo’n beetje doorlezend is de conclusie dat we de leukste en vooral de gezelligste partij van Nederland zijn. Nou.. dan maar niet de grootste, de gezelligste en leukste is mij ook wel waard. Meer van dit soort feestjes en we worden vanzelf wel groot.

Hoe dan ook… ik was er niet en kijk nu uit naar komend voorjaar wanneer we een toekomst festival organiseren. Wat er ook gebeurd.. Daar zal ik wél bij zijn!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.