Te grote broek van de SP

maandag 21 november 20050 Reacties

{mosimage}De SP trekt wel een erg grote broek aan door op haar website de gemeenteraad te bedanken voor het overnemen van hún standpunt. Tijdens de begrotingsbehandeling van de gemeenteraad heeft deze besloten dat er een brede school zou moeten gaan komen in Biddinghuizen. Dit was een motie van de PvdA die mede werd ondertekend door GroenLinks en uiteindelijk een meerderheid kreeg. We waren zelf, helemaal zonder hulp van de SP op het idee gekomen dat we een brede school willen, daar hadden we de SP met andere woorden niet voor nodig. Dus we nemen géén standpunt over, maar we zijn blij met de instemming van de SP. Meer zit er niet in.

Overigens, ik ben toch benieuwd wanneer ze nu eens bekend maken of ze van plan zijn mee te gaan doen, want daarover blijven ze, inclusief "baas" Jan Marijnissen, vaag over.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.