Tandvlees

vrijdag 1 juli 20050 Reacties

Het is weekend! Eindelijk zou ik haast willen zeggen want het was me het weekje wel. Maandag een informatieavond van de gemeente, dinsdag fractievergadering, woensdag een fractie uitje van de provinciale fractie en gisteravond een raadsvergadering. Overdag natuurlijk gewoon werken. Dus heel veel meer tijd dan even eten was er niet bij over het algemeen.
Volgende week staat er weer zo'n week in de planning. Maandag provinciale fractie, dinsdag in Dronten fractie, woensdag commissie financiën, donderdag commissie algemene zaken en vrijdag loop ik dan vast weer op mijn tandvlees. Maar goed, het houd me wel van de straat en als je dan een dagje lekker hebt uitgerust kan ik er ook wel weer een dag tegen aan. Dus het is weekend, ik ga een weekendje op pad en laat de boel de boel.
Dus fijn weekend en tot volgende week!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.