Swiebertje-beleid

dinsdag 4 april 20060 Reacties

{mosimage}Hij is nog niet eens benoemd, maar wethouder Engelvaart krijgt al een uitdrukking naar hem vernoemd in onze woordenlijst zoals het er nu naar uitziet. In de Stentor van gisteren melde hij: “We willen geen Swiebertje-beleid voeren, dat je van het ene naar het andere standpunt zwerft. We willen duidelijk zijn”.
De wonderen zijn de wereld kennelijk nog niet uit. Want van heldere standpunten die niet worden verlaten als het er op aankomt heb ik het CDA, Engelvaart voorop niet vaak betrapt. En het “Swiebertje-beleid” van de afgelopen jaren heeft de gemeente aan de bedelstaf gebracht, zelfs de provincie heeft daarop ingegrepen en Dronten onder (preventief) toezicht gesteld.
Maar goed, vandaag komt het coalitieprogramma en kunnen we dat plan op haar “Swiebertje-gehalte” gaan toetsen. Ik kan niet wachten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.