Suydersee geopend!

woensdag 6 september 20060 Reacties

{mosimage}Het was vanavond zeer zeker een spectaculaire show bij de opening van het nieuwe winkelcentrum in Dronten. Licht, dans tegen de gevel (!) en vuurwerk maakten het letterlijk en figuurlijk spetterend! Het is op avonden als deze gemakkelijk om bij de “bobo’s” te horen… je staat met je neus vooraan en kan alles goed zien. Maar ergens voelt het ook gênant. Want toen ik rond 19 uur de Meerpaal binnen ging om mijzelf twee uur lang met een hapje en een drankje te vermaken stonden de eerste mensen al voor de dranghekken. Toen wij rond 21 uur de Meerpaal weer uitkwamen stond het Redeplein stamp vol en konden wij vooraan aanschuiven… Zoals een collega vanavond zei “je moet het maar zien als tegenprestatie voor alle avonden die wij er in het gemeentehuis daarzo in stoppen”.


En misschien geldt dat voor ons als burgerraadsleden (de vrijwilligers in de politiek) nog wel meer als voor de raadsleden (die er immers voor betaald worden).
Het is een mooi centrum geworden voor zo ver ik er iets van heb gezien. Want van voor tot achter stond het vanavond muur en muur vast. Dus als we zoals vandaag met z’n allen tegelijk naar binnen willen komt het zeker niet goed. Maar ik ga morgen zeker even kijken als het wat rustiger is.
Ik ben blij dat het nu klaar is. Hoewel klaar misschien wel iets te opportunistisch is, want er zal in de komende tijd nog verschrikkelijk veel werk verzet moeten worden om alles echt af te maken. Maar; de winkels zijn weer open, het centrum is geopend en voor zo ver ik het op kon vangen vond iedereen het mooi. Dat is belangrijk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.