Storm op komst

donderdag 8 november 20070 Reacties

OosterscheldekeringEr is storm op komst. Letterlijke storm dit keer en dus geen politieke. De media melden dat er voor het eerst sinds 1979 langs de gehele Noordzee en Waddenzeekust dijkbewaking is ingesteld. Rijkswaterstaat meldt dat aan het einde van de middag of het begin van de avond de Oosterscheldekering gesloten zal worden en ook de Maeslantkering in de Nieuwe Waterweg bij Rotterdam wordt goed in de gaten gehouden of deze niet dicht moet.

Dan weet je als Zeeuw (of soweiso als Nederlander) dat er echt wat op komst is. Op dit moment lijkt het in ‘de polder’ nog erg rustig te zijn, maar als “de Waterstaat” (zoals het in Zeeland wordt genoemd) melden dat men dit soort maatregels treft kunnen we vanavond in het gemeentehuis rekenen op flinke storm. Zoals ik al zei; buiten dit keer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.