Steun voor Beatrix

donderdag 27 december 20073 reacties

Koningin BeatrixBij hoge uitzondering ben ik het roerend eens met premier Balkenende die vanaf zijn vakantieadres zich vierkant achter de koningin schaart.

Wilders zegt het belang van Nederland te willen verdedigen, maar breekt ondertussen datgene af wat Nederland tot Nederland maakt: ons koningshuis, onze tolerantie en de solidariteit met anderen ook over grenzen heen.”

zo laat de premier weten. Da’s wel precies zoals het over komt. Het duffe van Wilders is dat hij zich ook meteen overschreeuwd door te roepen dat de koningin uit de regering moet, want daarvoor is kennelijk in de Kamer (terecht naar mijn mening) geen enkele steun te vinden!

Om het CDA maar eens te citeren “de koningin heeft waardevolle dingen gezegd”.

3 Reacties

 1. OPA

  We zijn zo korte termijn bezig en zo blind voor de grote verschuivingen. Wat we missen is iemand die de lijnen doortrekt. Een soort CBP die de ontwikkelingen van vandaag uitwerkt naar een mogelijk toekomstscenario. Tien verschillende scenarios met daarbij welke acties en gebeurtenissen daartoe zullen leiden. De leiding van het land heeft de verantwoordelijkheid het land daar ongekleurd eerlijk en duidelijk over voor te lichten.

 2. Paul Vermast

  Maar Ben (vader-met-kleinkind-wens), wat is nu je punt? Want dat is me volslagen onduidelijk.

  Vindt je dat “de leiding van het land”, in casu de koningin, ons niet goed voorlicht?
  Maar dat is toch ook niet de bedoeling van deze toespraak. De koningin geeft haar visie en is het dus duidelijk oneens met Wilders.
  Voor mij een goed bewijs dat ze een intelligent mens is.

  Paul

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.