Spoeddebat Biddinghuizen

donderdag 1 juni 20060 Reacties

{mosimage}Voor vanavond hebben we een interpellatie, een spoeddebat, aangevraagd over Biddinghuizen. Niet dat er paniek is, maar we willen wel graag weten hoe het staat met de plannen voor renovatie van het gebied rond De Voor. Want daarvoor zijn plannen gemaakt en gepresenteerd, maar niet aan de Raad en het is er al een hele tijd stil rond.
Omdat we straks niet weer als gemeenteraad geconfronteerd willen worden met zo’n college voorstel als bij de Ark-Regenboog Woon-service-zone, een slikken of stikken voorstel, willen we nu een debat hierover.
Hopelijk kan de wethouder (gelukkig een andere wethouder woningbouwbeleid) hier helderheid over verschaffen en krijgen we als Raad snel een voorstel zodat deze renovatie snel van start kan gaan. Want dat is voor het aanzien van het gebied wel van belang!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.