Spanningsboog

donderdag 28 juni 20070 Reacties

SlapenVanavond hadden we een zeer korte raadsvergadering die gevolgd werd door de commissie voorjaarsnota (zomernota zoals ik het altijd noem). Het was dik half elf toen ik uit het gemeentehuis vertrok en toen was de commissie nét over de helft van de zomernota.

Misschien ligt het er aan dat ik nu vier hele dagen heb gewerkt en mijn ritme van naar bed gaan nog niet is afgestemd met het opstaan. Natuurlijk ben ik dat ook bepaald niet meer gewend. Voor mensen die “gewoon werken” klink ik nu wel echt als een watje. Maar ik had niet de spanningsboog om te blijven zitten. Het was vanavond dan ook vooral vragen stellen. Pas 12 juli komt het in de gemeenteraad en tot die tijd houdt iedereen zijn/haar kruid droog. Dan kan het nog wel eens leuk worden, maar helaas is dan al half Dronten op vakantie en maakt het eigenlijk toch al niets meer uit. Nou ja, ik ben dus nu lekker thuis en ga zo snel maar eens slapen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This