SP haalt nat pak

zondag 29 april 20070 Reacties

tomaat in het waterDe SP krijgt het steeds moeilijker om echte keuzes te maken lijkt het wel. Want nu ligt voor de verandering de PvdA niet dwars, maar wil de SP niet meedoen met een “linkse lijstverbinding”. De SP wilde graag een lijstverbinding met GroenLinks en dit zou de PvdA één zetel kosten. GroenLinks weigerde mee te werken aan een “broedermoord” en wilde een lijstverbinding van PvdA, SP Partij voor de Dieren en GroenLinks die samen het CDA een zetel zou kosten. Maar nu wil te elfder uren de SP niet! Het is onnavolgbaar!
GroenLinks partijvoorzitter Henk Nijhof wijst erop dat Jan Marijnissen eerder nog had gezegd dat hij het juist belachelijk vond dat de PvdA niet een gezamenlijke linkse lijst wilde. Nijhof vindt dat de „SP met de mond de linkse samenwerking bepleit maar zijn ware gezicht laat zien als puntje bij paaltje komt en het echt hard kan worden gemaakt” aldus de telegraaf!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.