SMSje van de VVD

donderdag 28 januari 20104 reacties

Niets zo leuk als verkiezingstijd om te zien wat partijen nu weer voor fratsen uithalen om de aandacht te trekken. Zelf doe ik daar met veel genoegen aan mee. Zoals bij iedere verkiezingen gaan we weer GroenLinks-condooms uitdelen (GroenLinks gaat voor de inhoud) en zetten we onszelf op de website letterlijk op de kaart.

Het nieuws van de week komt van de VVD die nieuws gaat sms-en naar mensen die zich daarvoor aanmelden. Leuk idee, dat geef ik meteen toe. Kan me nog wel een hoop praktische vragen bedenken over techniek en kosten, maar daar hebben de Liberalen vast goed over nagedacht.

Maar wat me vooral zo leuk lijkt is om ook echt berichten van ze te ontvangen en daar heb ik dan weer grote twijfel bij. Want de afgelopen vier jaar gebeurde er helemaal niets op de website van de VVD (mirror); met uitzondering van een enkel weblog-berichtje van Jaap Kodde. Bijzonder ook: het sms-nieuws staat wel in de media de laatste dagen, maar nog niet op de site van de VVD Dronten. Aanmelden nog niet mogelijk. Dus als het net zo oorverdovend stil blijft als de afgelopen jaren op de website van de VVD kun je jezelf net zo goed niet aanmelden, want je zal er geen smsje door missen.

4 Reacties

 1. Irene Korting

  Beste Paul,
  Wat geweldig dat je zo met de VVD meedenkt. De SMS-actie van de VVD is zeker ludiek en wordt door nog maar weinig politieke partijen als zodanig ingezet.
  Het plan met de smsjes staat klaar en de SMS-service is nog maar net live. Wil ook jij op de hoogte worden gehouden van het wekelijkse nieuws van de VVD de komende periode meld je dan aan: door een SMS te sturen aan 1008 met als tekst: VVD AAN en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van het nieuws van de Drontense lokale liberalen.
  Zie ook de vernieuwde website van de VVDDronten op http://www.vvddronten.nl
  Succes met de campagne en bedankt voor je kritische blik. Zeker nu!

 2. Frank

  En wat kost dat zo’n VVD-smsje?

 3. Erwin

  Zinloze propaganda is meestal gratis. Of heeft de VVD het uitbesteed, want dan wordt het een stuk duurder (net als bij Optisport).

 4. Irene Korting

  Beste Frank en Erwin,
  Een smsje sturen aan de VVD kost éénmalig 2 cent voor de aanmelding. Alle ontvangen berichten zijn gratis. Meer informatie is ook te vinden op http://www.vvddronten.nl
  Liberale groet, Irene Korting

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This