Schot in de steeg

woensdag 4 juni 20081 reactie

“de steeg”Eindelijk lijkt er nu schot te komen in de slepende ‘steeg affaire’ in Dronten. Maar meer belangrijk, lijkt er schot te komen in de impasse rond de leegstaande panden in Biddinghuizen. Wethouder Engelvaart heeft ‘de steeg’ in Dronten (eindelijk) verkocht voor €1,= aan de heer Troisfontaine en deze heeft nu (eindelijk) zijn winkelpanden in Biddinghuizen afgenomen van de projectontwikkelaar. Daarmee kunnen de winkels in Biddinghuizen (eindelijk) worden verhuurd!

Ik ben erg blij dat het nu zo ver is. Maar dat had natuurlijk al maanden geleden moeten gebeuren!

1 Reactie

  1. Dutchy

    Betreffende ondernemer is gewoon ’n scrupuleuse (so called) ondernemer die heel bewust in Biddinghuizen de Gouden Ploeg (restaurant)gekocht had en vervolgens naar de knoppen heeft laten gaan, omdat ie al van de plannen van vernieuwing dorpskern afwist. Boze tongen beweren na tip vanuit de gemeenteraad. Pand heeft jaren leeg gestaan.
    Betreffende (nieuwe)panden heeft ie dus als tegenprestatie in handen gekregen, want oppervlakte van de Gouden ploeg was behoorlijk.
    De rest is geschiedenis, meneer heeft je reinste chantage gepleegd, maar das blijkbaar niet strafbaar, want dat heet “zakendoen” Nu heeft meneer z’n zin met dat k.t steegje. Fijne politiek in Dronten, iedereen wijst met vingertje naar-, of dekt elkaar, jaja, met geld is nog steeds ALLES te bereiken. Chapeau MIJNHEER Victor Troisfontaine. Toepasselijke naam trouwens, hij blijkt drie gaten te hebben, altijd raak dus, 🙂

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.