Samen werken, samen leven

woensdag 7 februari 20070 Reacties

Eerlijk is eerlijk, ik had niet gedacht dat ze er (zo snel) uit zouden komen. Maar het kabinet van Rust, Reinheid en Regelmaat zoals GroenLinks het in haar eerste reactie noemt lijkt er dan toch te komen. Ze staan nog niet op het bordes, maar de kans is klein dat het nu nog fout gaat!
Als ik de opsommingen van de nieuwe plannen lees ben ik door de bank genomen optimistisch! Zaken als kilometerheffing en verhoging van de accijns op vlietickets zijn een goede zaak. Ook de grais schoolboeken, pil en tandarts weer in de basisverzekering en zeker het generaal pardon zijn uitstekend!
Maar ik zie ook nog wel een paar missers. De kerncentrale van Borssele blijft open, er komt géén onderzoek naar de oorlog in Irak, de hypotheekrenteaftrek blijft gelijk, zijn  een aantal voorbeelden. Mooie woorden op papier, maar papier is geduldig. Ik ben benieuwd naar de uitvoering!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This