Rustig vaarwater

zaterdag 14 november 20090 Reacties

rustig vaarwaterEindelijk lijk ik weer een beetje in rustiger vaarwater te komen. Het tweede concept van het verkiezingsprogramma ligt bij de leden op mat vandaag. Komende woensdag gaat de algemene ledenvergadering van GroenLinks Dronten hierover stemmen. Net als over de lijst. Dat gaat spannend worden want het blijft afwachten welke plek de leden je gunnen.

Verder draait mijn leven zo’n beetje rond het klimaat. Actief voor Beat the heat Now (allemaal komen!), de Jongeren Kopenhagen Coalitie, GroenLinks in de Europese Unie voor Kopenhagen Report en sinds het begin deze maand projectleider van het Klimaatstraatfeest voor De Provinciale Milieufederaties. Veel dank aan collega Joa die onderdak heeft geregeld in Kopenhagen. Een huzarenstukje omdat vrijwel alle hotels in Kopenhagen tijdens de Klimaattop in december zijn afgehuurd door de overheden van de hele wereld. Maar we zijn er dus bij!

Daarnaast gaat het gemeentelijke werk gewoon door: behandeling van de begroting, gedoe bij de Parkresidentie waar we een excuusbrief van eigenaar Mourik over kregen en gisteren met de wethouder een bezoek brachten.

Gelukkig dit weekend niet veel te doen. Vanavond een verjaardag, maar verder geen afspraken. Daar ga ik nu lekker van genieten. Want hoewel ik nu even in rustig vaarwater lijk te zitten is dit bijna het laatste rustige weekend tot het einde van het jaar. En vanaf januari mogen we natuurlijk helemaal los op de gemeenteraadsverkiezingen. Dus kalm aan gaan we wel weer doen in april!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This