Rijkswaterstaat betaalt advertentie Bataviastad

donderdag 11 mei 20060 Reacties

{mosimage}Omroep Flevoland meldt op haar website dat Rijkswaterstaat een advertentie voor Bataviastad gaat betalen omdart de A6 met hemelvaart is afgesloten. Dit omdat er 40% minder bezoekers worden verwacht. Nu was ik mij niet bewust dat dit soort declaraties naar Den Haag kunnen worden gestuurd. Want dat is goed nieuws voor autorijdend Nederland. Als er ergens een afsluiting of omleiding is kun je de extra benzine kosten ook declareren, immers een advertentie vanwege minder inkomsten (extra kosten dus) wordt wél door Waterstaat vergoed! Ik zie het verschil niet. Daar zal minister Zalm blij mee zijn, want dat gaat de overheid flink geld kosten!

Ik vind het van de zotte natuurlijk. Batavia stad moet niet zeuren, de A6 wordt bedekt met een nieuwe laag asfalt en daardoor kunnen alle kooplustigen weer lekker over de snelweg naar Batavia zoeven! Dat is in het algemeen belang en het ondernemers risico voor Bataviastad. Onzinnige maatregel en verkwisting van belastinggeld naar mijn mening.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.