Rennen en vliegen

dinsdag 29 april 20081 reactie

Agenda van Paul in meiSja.. het blijft rennen en vliegen als je alles probeert op de juiste manier te doen en te volgen. Ik heb vandaag mijn agenda maar eens op een rij gezet voor de komende maand (zie plaatje – klik voor vergroting).

Boeiend te zien hoevaak ik meer dan twee dingen op hetzelfde moment heb. Dan is het echt een afweging maken van wat je op dat moment belangrijk vind. Want op 22 mei bijvoorbeeld is er een informatieavond voor de raad, maar regelijk ook een buurtschouw in Dronten Centrum. Het centrum van Dronten is de laatste maanden een hoop te doen geweest met dat samenscholingsverbod, dus het aanwezig zijn bij een buurtschouw is dan wel zinvol.

Tegelijk is de informatieavond over de realisatie van “project 5D” met als titel ‘Gemeenten Dronten Digitaal: Dienstverlenend, Doelmatig en Doeltreffend’. Nou… dat moet ik meemaken! Vandaag kreeg ik er een rapport van minimaal een centimeter dik. Dus het heeft ook nog heel wat om het lijf. We hebben als raad zelfs een termijn tot 14 mei gekregen om vragen in te dienen.

Sja.. wat is wijsheid hè? Ik denk dat ik vrijdag en zaterdag het rapport goed ga lezen in de trein naar en van Zeeland waar ik even mijn ouders ga bezoeken (bedankt alvast mam voor het klusje dat je voor me wilt opknappen). Dan ga ik maar vragen indienen en toch op de avond zelf mee wandelen met de buurtschouw. Jammer dat ik me niet in tweeën of drieën kan splitsen…

1 Reactie

  1. OPA

    Stress Alert – Stress Alert!!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This