Reces is begonnen

donderdag 20 juli 20060 Reacties

{mosimage}De politieke vakantie is begonnen. Tot 12 september hoven we niet meer aan de bak zoals het er nu naar uit ziet. Maar ik vrees dat dit nog wel eens tegen zou kunnen vallen. Want de eerste plannen voor begin september zijn alweer in de maak. De vergadering was vanavond ook erg kort, om 20 vóór negen waren we er uit en werden de eerste flesjes bier open getrokken in het gemeentehuis. Zoals te verwachten viel was het weer bijna half elf toen iedereen vertrok. Hoogte punt van de avond was niet iets uit de raadszaal, maar de beveiliging van het gemeentehuis die op de stoep stond. Men wist niet dat er een “feestje” in het gemeentehuis was. Er werd dapper geprobeerd uit te leggen dat het een raadsvergadering was geweest, maar ik kan onmogelijk ontkennen dat het meer weg had van een feestje. Met bitterballen en al!
Nou ja, op lokaal niveau kom er nu even rust terwijl landelijk de campagnes voor de verkiezingen van de Tweede Kamer in november op stoom aan het komen zijn.


Maar het credo voor deze zomer zal voor mij nog steeds het zoeken van werk zijn helaas. Want ik heb nog steeds zo’n 32 uur per week “over” om te werken. Dus als iemand wat heeft… Mijn Curriculum Vitae vindt je hier als je interesse hebt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.