Reactie wethouder Bleeker MAC3PARK-filmpje

woensdag 29 oktober 20140 Reacties

Vanmorgen om 10 uur kwam er al een brief van wethouder Bleeker over zijn optreden in een reclamespot van MAC3PARK met een enorm meaculpa en het in dit soort situaties gebruikelijke ‘het was niet zo bedoeld’.

In de woorden van de wethouder zelf: “Mijn medewerking heb ik toegezegd om (ondernemen in) Dronten in het algemeen onder de aandacht te brengen. De wijze waarop dat tot uiting kwam in het filmpje van Mac3Park deed het anders overkomen, hetgeen ongewenst en niet zo bedoeld is.”

Op z’n minst een interessante verklaring als je de woorden in het filmpje nog eens goed op je laat inwerken: “Mijn naam is Piet Bleeker, wethouder van economisch zaken in de gemeente Dronten. Er verrijst een uniek vastgoedproject luxe kantoor villa’s. Heeft u belangstelling? Neem contact met ons op!” Waarna een vrouwenstem zegt: “mac3park.nl”.

Kennelijk gaat ondernemen in Dronten in het algemeen over unieke vastgoedprojecten en luxe kantoorvilla’s? Vooralsnog roept het meer vragen op dan er antwoorden zijn gegeven; al is één taxatie van de wethouder zeer juist: namelijk dat dit ‘ongewenst’ is.

Het filmpje is inmiddels van You Tube verwijderd. Dus heb ikzelf een opname van tv online gezet. De kwaliteit is niet best, maar de boodschap komt over. Oordeelt u zelf!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.