Rapport “Schipholbrand”

donderdag 21 september 20060 Reacties

{mosimage}“Snoei hard” dat is in het algemeen de conclusie over het rapport van de commissie van prof. mr. Pieter van Vollenhoven over de Schipholbrand.
Ongeveer alles wat er mis heeft kunnen gaan is mis gegaan en er wordt zelf gesteld dat er geen doden hadden hoeven vallen als alle regels waren gevolgd. Ik ben blij dat ik geen burgerraadslid ben in Haarlemmermeer. Want ik zou zeker met deze conclusies woest zijn op Donner die na deze verschrikkelijke ramp via een koninklijk besluit het sluiten van de gevangenis in opdracht van de gemeenteraad terugdraaide. Er is crisisoverleg op het Katshuis. Laatste nieuws is dat Donner alweer weg is, maar zijn aftreden vandaag hangt behoorlijk “boven de markt”. Wat worden we toch een gezellig bananenrepubliekje. Een minderheidskabinet, ministers die (mogelijk) vallen en een rijksbegroting die gebruikt wordt als start van de verkiezingscampagne. Om dan maar een eerste campagne slogan van GroenLinks te gebruiken die wij tijdens Prinsjesdag hebben gelanceerd: “Balkenende IV, ik heb er de kracht niet meer voor!”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.