Ranking the GroenLinks Stars

vrijdag 2 januari 20093 reacties

Sinds 2007 is het mogelijk om op Planeet GroenLinks je waardering voor de GroenLinks webloggers (GLoggers) in sterren uit te drukken. Iedereen kan dagelijks drie sterren verdelen (of natuurlijk allemaal aan één GLogger geven zoals -bijvoorbeeld- aan mij). Kwam ik vorig jaar met stip de top 15 binnen, op het lijstje van 2008 prijk ik vol trots op de 6e plaats! Hartelijke felicitatie voor René Kerkwijk die voor het tweede jaar de lijst aanvoert!

Hartelijk dank aan iedereen die mij het afgelopen jaar een paar Planeet GroenLinks sterren heeft gegeven. 


Daar ben ik natuurlijk erg blij mee en ik hoop dat ik er dit jaar ook weer een hoop optvangen mag. Dit jaar zal ik niet een zelfde stijging in de ranglijst kunnen maken, maar zicht op de top 3 lijkt me een mooie doelstelling.

Helpt u mee? Klik dan (dagelijks) drie maal op de ‘Ranking the GroenLinks Stars’ afbeelding rechtsboven op deze website! 

 

3 Reacties

 1. Krispijn Beek

  He Paul,

  Gefeliciteerd met je stijging in de GroenLinks ranglijst! Mooie prestatie!

  Groet, Krispijn

 2. Paul Vermast

  Dank Krispijn! 🙂

 3. Klaas Strooker

  Hoi Paul,
  gefeliciteerd met je ranking.
  Een mooi streven voor dit jaar (op naar de top 3)

  Hoop wel dat je af en toe een sterretje voor een ander overlaat. 🙂

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This