Rampenoefening (update)

maandag 3 juli 20060 Reacties

{mosimage}Vorige week heb ik, zoals eerder op dit weblog gemeld, mee gedaan aan een rampenoefening op Luchthaven Lelystad. Vandaag zag ik dat op de website van de Volkskrant bij “VK.TV” een video reportage over de oefening staat. Ik ben welliswaar niet in beeld, maar het geeft een goed beeld van de oefening. Ook Omroep Flevoland bestedde er aandacht aan en ook deze kun je hier bekijken.
VK.tv (volkstrant)
Omroep Flevoland

De uitbreiding van de Luchthaven Lelystad is een ongewenste ontwikkeling. Die voor de regio vooral tot herrie, stank en overlast zal leiden. De zogenaamde economische groei en werkgelegenheidseffecten worden al jaren positief voorgespiegeld. Terwijl de voorwaarden waaronder de luchthaven ontwikkeld mag worden inmiddels al onder druk staan.

In dit dossier een overzicht van alle blogberichten over de Luchthaven Lelystad op deze website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.