Na de natuurramp in Japan ook een kernramp?

vrijdag 11 maart 20110 Reacties

Het toenemende verbijstering kijk ik al uren naar de televisiebeelden van de ramp die zich voltrekt in Japan en de Pacific. Mijn gedachten gaan uit naar alle getroffenen in het gebied en de nabestaanden van de slachtoffers die er zonder twijfel zijn gevallen.

Naast zorgen over de mensen die er getroffen zijn door het natuurgeweld zijn de berichten over de nucleaire installaties van Japan ook buitengewoon zorgelijk. Het nieuws dat de kerncentrale van Kashiwazaki-Kariwa een probleem heeft met de koeling zijn zeer verontrustend. Mensen in de omgeving worden geëvacueerd en de nucleaire rampenplannen zijn opgestart. Hopelijk volgt op de natuurramp niet nog eens een kernramp. Opnieuw laat deze afschuwelijke natuurramp zien wat de risico’s van kerncentrales zijn. Laten we er maar het beste van hopen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This