“Puur bloed”

dinsdag 13 maart 20070 Reacties

{mosimage}Door de buitengewoon fijnzinnige opstelling van de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders is er maatschappelijk grote beroering ontstaan. Na politici die vanwege een dubbele nationaliteit als mogelijk niet-loyaal werden bestempeld is er ook al onrust bij defensie en politie. Hartelijk dank meneer Wilders, daar zaten we nu net op te wachten. Ik vraag me ook af hoelang je trouwens nog een allochtoon ben. Ik bedoel eigenlijk, moet ik me zorgen gaan maken? Eigenlijk komen mijn voorouders uit Vlaanderen. Mijn oudst gevonden rechtstreekse voorouder is Franciscus Vermast, Geboren op16 december 1694 in Assenede  en overleden op 11 september 1747 in Bassevelde. Dus ben ik dan nog steeds een Belg in de doctrine van Wilders?
GroenLinks collega Hein Verkerk vroeg zich ook al af wanneer er wordt voorgesteld ons oude volkslied “Wien Neerlands bloed?” weer in ere wordt hersteld. Maar ik dacht zelf dat de discussies over puurbloed (want daar lijkt het steeds meer over te gaan) waren terug gebracht tot de avonturen van Harry Potter (ik bedoel dit keer dus niet onze minister president). Maar misschien moeten we maar constateren dat Geert Wilders een enorme politieke Dreuzel is.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.