Provinciaal in de stad

maandag 26 maart 20070 Reacties

De Dom in UtrechtVanavond kwam ik rond 18 uur in Utrecht aan, het was prachtig weer en de stad bruiste van leven. Dat zijn de momenten dat deze ‘provinciaal’ zich toch afvraagt of ‘ie niet net zo lief in “de stad” zou willen wonen. Om je heen hoor je Frans, Engels, Utregs en Nederlands spreken, gezellige terrassen. Eten, bier, uitlaatgassen en vuil, de geuren die bij een stad horen. Veel liever dan naar het Landelijk Bureau van GroenLinks was ik op een terras gaan zitten. Maar ja; je doet het niet hè? Toch maar weer vergaderen. De eerste redactievergadering van GLweb. Daarover over enkele weken meer! De vergadering was erg leuk en we zijn met een leuke club mensen.
En toen ik vanavond in mijn polder dorpje van de bus naar huis wandelde was het weldadig stil, rook ik de ‘schone’ lucht met een vleugje landbouw… Tsja, dus toch thuis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.