Postbezorging? Bel de politie!

vrijdag 13 mei 20050 Reacties

Ik had vandaag een dagje vrij en was lekker uitgeslapen op de bank de post aan het doorbladeren toen ik een agent door het gangetje langs mijn huis zag lopen. Politie in de wijk is altijd nieuws en ik ben verschrikkelijk nieuwsgierig… Dus ik pak een glas drinken en kan daardoor meteen voor uit mijn raam kijken en zien waar die agent heen gaat. Wat schetst mijn verbazing als ze mijn paadje oploopt en iets in mijn brieven bus gooit. Op de mat ligt een brief, van de OFW! Op zichzelf leuke post. Het Team Wijk & Buurtbeheer Dronten geeft iedereen een cadeaubon van € 10 voor de herinrichting van de tuin als aardigheidje voor de overlast door de verbouwingen. Daarvoor alleen maar lof! Ik ben er blij mee en vind het precies het gebaar waarop de wijk zit te wachten. Erkenning van de overlast.

Maar ik vraag me wel af waarom dat niet gewoon met de post kon? Een envelop met een waardebon van De Boeg kan toch niet zó waardevol zijn dat we hier de politie voor nodig hebben. Of moet ik hieruit concluderen dat de politie in Dronten niets beters te doen heeft dat het bezorgen van post voor het wijkteam? Ik vermoed dat mijn fractie hier wel vragen over wil stellen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.