Politieacties

maandag 28 januari 20082 reacties

PolitieDe politie voert actie voor een betere cao en (dus) een beter salaris. Volgens mij is dat een erg terechte eis. Als je ziet wat een agent verdient kan ik me bijna niet voorstellen dat je met alle risico’s van dien dit werk wilt doen van wege het salaris. Je moet wel een idealist zijn op de een of andere manier om je op deze wijze voor de maatschappij in te zetten.

Daar waar ik denk “nou laat maar even” als ik iets op straat of in de wijk zie, moet de politie daar juist vanaf. Volgens mij is dat een niet te beneiden baan. Zeker ook als je hoort wat de mannen en vrouwen op straat naar hun hoofd krijgen.

We moeten veel respect hebben voor mensen die deze job willen uitvoeren naar mijn mening. Dat mag behalve in mooie woorden ook tot uitdrukking komen in een mooi salaris!

2 Reacties

  1. linda

    Je maaide me het gras voor de voeten weg. Ik ben daarom maar zo vrij geweest gewoon naar jouw blog te verwijzen :).
    groet
    Linda

  2. Michel

    Ze zijn inderdaad niet te benijden. Het argument van Ter Horst dat het MBO-werk is en daarnaar wordt betaald is onzin, want qua omstandigheden is het loodzwaar. Zwaarder dan docent zou ik haast zeggen.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.