Polikliniek in Dronten

zondag 22 januari 20060 Reacties

{mosimage}De IJsselmeerziekenhuizen gaan onderzoeken of het mogelijk is een polikliniek te starten in Dronten zodat burgers van Dronten voor kleine ingrepen niet meer naar Lelystad hoeven meldt Omroep Flevoland.
Mij lijkt dat een goede ontwikkeling ook omdat De IJsselmeerziekenhuizen (Lelystad en Emmeloord) samen gaan werken met het ziekenhuis in Almere en een ziekenhuis in Amsterdam. Dat geeft hen meer body en kan de patiënten ten goede komen. Een poli is voor Dronten in ieder geval een vooruitgang. Ik hoop dat door middel van goed overleg met de huisartsen tot overeenstemming kan worden gekomen en het voornemen kan worden uitgevoerd. Als de gemeente hieraan nog te pas zou moeten komen zal mijn insteek in ieder geval zijn dat we hier alle medewerking aan zouden moeten verlenen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This