Peter R de V niet naar Den Haag

vrijdag 16 december 20050 Reacties

{mosimage}Peter R. de Vries heeft vandaag bekend gemaakt dat hij geen nieuwe partij begint die mee zal doen aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Het door hem ten doel gestelde percentage mensen vond hem geen aanwinst voor de politiek en hij trekt zich terug.
Jammer eigenlijk, want het is nu al een politicus die consequenties aan zijn uitspraken verbind. Ook een aantal van zijn voorstellen kwamen mij positief over, gratis openbaar vervoer als eerste.
Maar toch denk ik dat het goed is dat hij niet de politiek in gaat. Hij is een vakman als misdaadjournalist en bewijst de afgelopen weken al dat hij door het openbare van AIVD floppy’s veel invloed heeft. Dus ik ben blij dat hij bij zijn stiel blijft!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.