Persbericht

woensdag 24 maart 20040 Reacties

Nou, vandaag wordt dit weblog dan officieel gelanceerd. Met een persbericht en een berichtje op de website van GroenLinks Dronten. Ik ben benieuwd of en hoeveel mensen zullen reageren op dit initiatief. Een weblog is toch wel iets heel nieuws hier in Dronten. Maar ik hoop een kijkje in de politieke keuken te kunnen geven.

Morgen is dan de lang verwachte raadsvergadering. Een nieuw college, een nieuwe (interim) burgemeester en een nieuwe coalitie. Ik ben benieuwd om te zien of de verhoudingen binnen de raad nu gaan veranderen. Zal er een sterkere eensgezindere oppositie ontstaan? Nota bene Auke Osinga pleite daar gisteren nog voor. Het kan raar lopen in de politiek.
Maar misschien komt er wel een heel daadkrachtig bestuur. Daar valt nu nog weinig over te zeggen. Maar dat het morgen een lange en boeiende raadsvergadering kan worden wil ik graag geloven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.