Kandidaat Tweede Kamerlid

zondag 20 november 20160 Reacties

De kandidatencommissie adviseert de leden van GroenLinks voor het ledenreferendum mij op de 37ste plaats te zetten op de kieslijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. Ik ben zeer vereerd met deze voordracht.

Vol overtuiging heb ik me Kandidaat gesteld omdat ik ervan overtuigd ben dat een gezonde stad niet kan zonder een vitaal platteland. In de Kamer wil ik een bruggenbouwer zijn tussen boeren en natuurbeschermers, veehouders en burgers, maar ook de stem van de buitenlui die graag van ons agrarisch landschap en natuur gebruik willen maken om te wandelen, fietsen of sporten

Ledenreferendum

Omdat de leden van GroenLinks graag iets te kiezen hebben zal ik me beschikbaar stellen vanaf plaats 30. Natuurlijk blijf ik fractievoorzitter van GroenLinks in Dronten. In onze mooie gemeente is nog veel werk te verzetten waaraan ik een bijdrage wil leveren. Vanuit de gemeenteraad of, in het vrijwel ondenkbare geval dat ik de Kamer toch zou halen, vanuit de Tweede Kamer!

Van 1 tot 13 december vindt er een ledenreferendum plaats over de kieslijst. De uitslag van het referendum wordt 15 december bekendgemaakt en op het congres van 17 december definitief vastgesteld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.