Patatje ‘fish and chips’

donderdag 14 juli 20110 Reacties

Er is nog steeds gedoe over patat in Dronten. Hoopte ik eerder dat het geen patatje oorlog zou worden, het lijkt langzaam eerder ‘fish and chips’ te zijn: patat met azijn. (En van vis hou ik ook al niet).

Hoewel ik nog altijd vind dat het college gewoon de media te woord moet staan is vandaag de gemeenteraad geïnformeerd en heeft het college al deze informatie ook online gezet. Dat geeft wel inzicht. De gemeente heeft in redelijkheid gedaan wat je van de gemeente mag verwachten. Misschien is het college wel enige tijd te meegaand geweest.

Navraag bij de gemeente leert dat de gemeente echt haar best gedaan heeft ‘Frank Patat’ verder op weg te helpen. Medewerkers zijn bij hem langs geweest om te zorgen dat alles goed zou komen. Maar er komt een punt dat je moet concluderen dat je alles wat redelijk is gedaan hebt. Voor mij is dit moment nu wel gekomen. PvdA-collega Roy Breederveld komt op zijn blog ook tot dezelfde conclusie.

Frank Patat heeft een probleem en dat is niet in de eerste plaats met de gemeente. Ook kun je jezelf echt afvragen of een betere standplaats daarvoor een oplossing zal zijn. Vandaag kwam een brief van VARA’s ombudsman die aandringt op een oplossing. Ik ben bang dat we, zelfs in redelijkheid, dat punt nu wel voorbij zijn.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This