Parkeergarage niet van gemeente!

vrijdag 14 april 20060 Reacties

{mosimage}Afgelopen tijd was er een hoop te doen rond de parkeergarage in het centrum van Dronten. De gemeenteraad had besloten deze te verkopen, maar toen niemand hem wilde hebben zouden we hem gaan verhuren. Plots doken er vier ondernemer op die de garage wél wilde kopen, maar een verkiezingen verder wilde het College van Burgemeester en Wethouders de garage niet meer verkopen. De betrokken ondernemers claimen dat ze inmiddels een mondelinge overeenkomst hebben met de gemeente en dat de garage verkocht was. Tot zo ver niets nieuws onder de zon. Ware het niet dat wethouder Engelvaart bij zijn eerste vergadering bekend mocht maken dat de parkeergarage helemaal niet van de gemeente blijkt te zijn, maar van een (slapende) stichting!
Dat getuigd wél van reactief boekhouden! Dronten doet er écht álles aan om uit de financiële problemen te kopen. We proberen zelfs dingen te verkopen die niet eens van ons zijn. Dat is nog eens échte ondernemers zin naar mijn hart!
Of is dit ongehoord prutsering amateurisme van de gemeente? Ik vrees het laatste! Overigens is de openheid van de nieuwe wethouder/college prijzenswaardig op dit tocht wel gevoellige dossier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This