Papierwinkel

donderdag 19 januari 20060 Reacties

{mosimage}Maandag is het de grote dag! Dan worden de lijsten voor de verkiezingen definitief vastgesteld. Ik ben voor GroenLinks belast met de hele papierwinkel die daar omheen hangt en ik kan je vertellen dat me dat niet is meegevallen! Iedere kandidaat moet een formulier tekenen en daarbij een kopie van een geldig legitimatiebewijs steken. Nu was dat allemaal wel voor elkaar, maar vanmorgen mocht ik dan op proef de inlevering al een keer doen en bleken er twee lettertjes fout in te staan. Maar dat hield wel in dat alle kandidaten op de lijst hun formulier opnieuw mochten tekenen. Dus ik ben een groot deel van de dag bezig geweest om de mensen af te rijden en een handtekening te vragen.
Een deel heb ik nu terug, een deel moet ik nu weer terug gaan krijgen en één van de leden geniet tot maandag van een welverdiende vakantie. Maar die moet ik maandag voor 10 uur dus nog laten tekenen, anders heb ik een probleem. Heel fijn hoor, papierwinkel.


Vanavond is de informatieavond over Dorhout-Mees. Ik zag dat er extra informatie over is gekomen in mijn postvakje, dus dat zal ik zo eens gaan lezen zodat ik een beetje voorbereid op de bijeenkomst aankom. Het is leuk, raadswerk, maar je hebt er je handen wel vol aan!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.