Ow shit de toekomst!

maandag 8 september 20082 reacties

Toekomst GroenLinksPlaneet GroenLinks blijft toch een handig instrument! Want toen ik de bijdrage van Michel Klijmij dacht ik ow ja, het toekomstproject. Ik moet nu echt eens naar die nieuwe beginselen gaan kijken.

Maar toen ik de bijdrage van Jan de Laat las dacht ik ow shit.. nog maar tot 13 september de tijd om eventueel te amenderen!

Ik moet het nu echt rap gaan lezen dus.. Mooi klusje voor komend weekend!

2 Reacties

 1. Michel

  Ehm

  13 september, dat is zaterdag.

  Mooi klusje voor vanavond dus 😉

 2. Paul Vermast

  ow shit.. 😐

  Je hebt helemaal gelijk :S

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This