Overval

vrijdag 24 november 20060 Reacties

Hmm ja ik weet het. Je mag nooit te snel grote conclusies trekken. Maar ja, ik ben ook net een echt mens; dus ik doe dat natuurlijk wel gewoon. De Rabobank in ons wereld-dorpje is overvallen, vandaag – midden op de dag – door iemand in een donkere jas en een helm die in de richting van het busstation is verdwenen. Je zou zeggen; dat moet een paar mensen zijn opgevallen. Jammer dat het op vrijdagmiddag was, anders hadden vast een paar naar buiten starende ambtenaren deze persoon zien lopen. Maar op vrijdag is het gemeentehuis half leeg. Tsja afbouwen naar het weekend toe hè? Neen, het is flauw om weer eens over de ambtenaren te beginnen, wat het is echt niet waar dat ze niet hard werken. Toch niet die van Dronten en zéker één in Middelburg. Die werken écht wel hard. Maar alle gekheid op een stokje. De Rabo overvallen dus… Enkele maanden geleden ook al de Shell. Er lijkt een trend te ontstaan.

Ik bedoel, we wonen toch in Dronten, dat dorp waar volgens de jeugd nooit íéts gebeurd? Ik weet ook wel dat er dan geen overvallen worden bedoeld, maar dit is wel erg randstedelijke problematiek!
Nou ja, laten we het onderzoek maar even afwachten. Het voordeel (nou ja, voordeel; ik weet er even geen beter woord voor) van zo’n overval is dat je wel weer eens ziet hoeveel politieauto’s en agenten hier in de regio zitten. Normaal zie je er hier nooit, en zeker niet tegelijk! (Misschien maar goed ook!)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.