Oud en nieuw

zaterdag 3 januari 20090 Reacties

Mijn ‘oude’ bril links laat duidelijk zien hoe hard de klap van begin vorige maand aangekomen is. Het glas links is dermate beschadigd dat van hergebruik geen sprake kon zijn en ook de neussteunen staan niet helemaal zoals het hoort zoals mijn nieuwe bril rechts laat zien. Hoe het ook zij; ik ben er goed vanaf gekomen en blij dat ik sinds vanmorgen weer gewoon mijn ‘nieuwe’ eigen bril op heb! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is ‘gediplomeerd boer‘ en bestuurskundige in opleiding. Hij heeft 30 jaar ervaring in de milieubeweging en politiek. 

Werkt in het openbaar bestuur. Met bijzondere belangstelling voor (lokale) democratie, rechtsorde, integriteit, ondermijning, openbare orde en natuurlijk landbouw.