Oud en nieuw

zaterdag 3 januari 20090 Reacties

Mijn ‘oude’ bril links laat duidelijk zien hoe hard de klap van begin vorige maand aangekomen is. Het glas links is dermate beschadigd dat van hergebruik geen sprake kon zijn en ook de neussteunen staan niet helemaal zoals het hoort zoals mijn nieuwe bril rechts laat zien. Hoe het ook zij; ik ben er goed vanaf gekomen en blij dat ik sinds vanmorgen weer gewoon mijn ‘nieuwe’ eigen bril op heb! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This