Oproep: nodig me uit voor een zomeravond koffie

zondag 20 juni 201010 reacties

Eind deze week gaat de Dronter politiek op vakantie tot half september. Dat is een lange tijd waarin de officiële activiteiten voor (burger)raadsleden stil liggen. Dat biedt de kans om eens dingen te doen waar ik normaal niet of minder aan toe kom.

Graag wil ik van woensdag 21 juli tot en met woensdag 8 september een ‘zomeravond koffie’ houden. Iedereen die iets onder de aandacht van mij als raadslid wil brengen roep ik op om me uit te nodigen voor een kop koffie zodat we (bij wijze van spreken) aan uw (of mijn) keukentafel uw onderwerp kunnen bespreken en kijken wat ik als raadslid of wij als politiek daar voor een rol bij kunnen spelen.

U kunt uw uitnodiging voor 21 juli, 28 juli, 4 augustus, 11 augustus, 18 augustus, 25 augustus, 1 september en 8 september via het formulier bij contact aan me toesturen.

10 Reacties

 1. Marina

  helaas heb ik geen onderwerp voor je als raadslid, maar voor een kop koffie ben je altijd welkom.

 2. Paul Vermast

  Hahahaha dank! Je bent ook nog eens geen inwoner van mijn mooie gemeente helaas.

  Maar dat van die koffie ga ik zeker onthouden 😉

 3. linda

  Koffie (of iets sterkers) prima, heb alleen geen stek in Dronten om je te kunnen ontvangen ;)! Wil je bij mij langskomen?

 4. Paul Vermast

  @ Linda,

  Die uitnodiging neem ik graag aan! Dus doe maar een datumvoorstel. 🙂

  Heb je al een stek in Den Haag dan? 😉

 5. leanne

  jongerenafdeling? Ook nog een puntje op de agenda haha!

 6. Paul Vermast

  @ Leanne,

  Daar gaan we in die tijd zeker een keer over doorpraten. Lijkt me echt super leuk! 🙂

 7. Daan Schieman

  Erg goed initiatief Paul!
  En leuk om het te lezen op Dronten.nu.
  Helaas ook geen stek in Dronten.
  Ik wens je veel inspirerende gesprekken!

 8. Frank Pels

  Een goed initiatief….

  Maar zie ik dat nou goed aan de comments hierboven; hebben tot op heden alleen leuke vrouwen een koffiedate met Paul aangevraagd?

  *hmmmm*

 9. johan

  En dan ook nog leuke dames van buiten Dronten. Zo komt die jongen natuurlijk nooit aan de vrouw…

  johan

 10. Paul Vermast

  @ Johan,

  Moet dat dan perse een vrouw uit Dronten zijn? 😉

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This