Eind deze week gaat de Dronter politiek op vakantie tot half september. Dat is een lange tijd waarin de officiële activiteiten voor (burger)raadsleden stil liggen. Dat biedt de kans om eens dingen te doen waar ik normaal niet of minder aan toe kom.

Graag wil ik van woensdag 21 juli tot en met woensdag 8 september een ‘zomeravond koffie’ houden. Iedereen die iets onder de aandacht van mij als raadslid wil brengen roep ik op om me uit te nodigen voor een kop koffie zodat we (bij wijze van spreken) aan uw (of mijn) keukentafel uw onderwerp kunnen bespreken en kijken wat ik als raadslid of wij als politiek daar voor een rol bij kunnen spelen.

U kunt uw uitnodiging voor 21 juli, 28 juli, 4 augustus, 11 augustus, 18 augustus, 25 augustus, 1 september en 8 september via het formulier bij contact aan me toesturen.