Opnieuw lijsttrekker

dinsdag 12 december 20170 Reacties

De Algemene Ledenvergadering heeft mij vanavond opnieuw verkozen tot lijsttrekker van GroenLinks Dronten. De komende maanden gaan we de campagne in met vijf inmiddels vertrouwde gezichten als mijn ‘runner ups’: Danieke van Baal, Albert Bleijenberg, Leo Broekhuis en Sonja Plomp. Met dit team gaan we de komende jaren zorgen dat Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant dorpen zijn waar mensen prettig wonen en zich thuis voelen, waar duurzaamheid in het DNA zit, waar we sociaal en solidair zijn en waar mensen weer echt invloed hebben op hun eigen omgeving.

Programma

Ook ons verkiezingsprogramma is vanavond definitief vastgesteld. Daarin staan onze keuzes. Keuzes die er wat ons betreft voor moeten zorgen dat we een gemeente zijn waar mensen graag wonen, waar duurzaamheid vanzelfsprekend is, waar we naar elkaar omkijken, waar iedereen – ook in moeilijke tijden – zijn of haar eigen leven vormgeeft. Maar ook kan léven in plaats van overleven, waar de fiets en het OV aantrekkelijke keuzes zijn, waar voldoende werk is en (groen) ondernemerschap getoond mag worden. Ook een gemeente waar jij aan tafel gevraagd wordt en je weer echt invloed hebt op je eigen omgeving. Dus als de gemeente in jouw wijk aan het werk gaat, horen wij graag eerst jouw ideeën.

Campagne

Vanaf het nieuwe jaar gaat de campagne richting 21 maart natuurlijk echt van start! Een campagne waarin wij onze ideeën en voorstellen aan jou voorleggen. Zodat je goed weet waar we met Dronten heen willen. Dat er -als het aan ons ligt- over vier jaar een andere gemeente is. Een overheid die eerst vraagt wat jij nodig hebt, hoe jij zou willen dat wij de dingen aanpakken en dan plannen gaat maken.

Deze voorstellen komen we je graag vertellen. Dat gaan we doen op straat, tijdens debatten, op facebook (volg je GroenLinks Dronten of mijzelf al op facebook?) en met voorstellen en ideeën in de gemeenteraad of tijdens verkiezingsdebatten. Maar zoek ons ook vooral op! Via onze website, twitter of schrijf je in voor onze updates per e-mail!

Wij hebben onze ideeën op papier gezet. We leggen ze jou voor en lichten ze graag toe als je dat wilt.

Help jij mee ons Dronten mogelijk te maken? Dat kan! 21 maart 2018.

De keuze is aan jou!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This