Opgewekte Pinksterdagen gewenst

zondag 31 mei 20090 Reacties

index_07Een meerderheid van de Nederlandse bevolking heeft geen idee waarom het dit weekend Pinksteren is, zo bleek deze week uit een onderzoek. Veel mensen denken eerder aan Pinkpop of andere evenementen, of aan de extra vrije dag die Pinksteren hen oplevert. Veel Christelijke organisatie zijn hier verbolgen over. Zij benadrukken dat Pinksteren iets anders moet zijn dan ‘het plat bezoeken van een meubelboulevard’ valt op de site van het zwaar Christelijk Reformatorisch Dagblad te lezen. Christenen vieren met Pinksteren de uitstorting van de Heilige Geest. De ANWB verwacht desondanks dat het dit weekend erg druk is op de weg omdat veel mensen er door de vrije dag en het mooie weer op uit trekken.

Mocht u humeurig worden van de files kunt u voor een beetje opgewekt heid altijd terecht in de gemeente Dronten op het evenemententerrein van Biddinghuizen. Van 29 mei t/m 1 juni a.s. organiseert ‘Opwekking’ voor de 39e keer haar jaarlijkse pinksterconferentie. Het thema dit jaar is : ‘gerechtigheid, vrede en vreugde door de Heilige Geest.’

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This