Openheid over Irak, n�!

donderdag 9 november 20060 Reacties

GroenLinks wil dat de Nederlandse regering verantwoording aflegt over haar steun aan de oorlog in Irak. Daarom steunen wij de actie van het burgerplatform Openheid over Irak. We vinden het ongehoord dat het kabinet Balkende een onderzoek naar de waarheid blijft blokkeren.

Balkenende heeft de Amerikaanse oorlog tegen Irak van begin af aan gesteund, terwijl de overgrote meerderheid van de Nederlands er tégen was. Inmiddels zijn er meer dan zeshonderdduizend Iraakse burgers gedood. Er is niets bereikt. Sterker nog, het terrorisme is zelfs toegenomen sinds de oorlog in Irak.
Tot op de dag van vandaag weigert het kabinet verantwoording af te leggen voor haar steun aan de oorlog. Terwijl dat in de Verenigde Staten wél gebeurd is.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.