Op naar de verkiezingen!

maandag 13 maart 20060 Reacties

{mosimage}Vanavond is er weer een provinciale fractievergadering en daar zullen we natuurlijk gaan nadenken over de verkiezingen van 7 maart, volgend jaar wel te verstaan. De verkiezingen van provinciale staten vragen nu de aandacht qua campagnevoeren en natuurlijk ook die van de Tweede Kamer die ook volgend jaar zijn. Als het kabinet zich tot de eindstreep weet voort te slepen natuurlijk!
Ook de stukken voor de partijraad zag ik weer binnen komen. Op 1 april mag deze zich gaan buigen over het royement van Sam Pormes. Fijne eerste klus voor de partijraad waar ik nu dus ook in zit namens Flevoland. Erg jammer dat het zo is gelopen. Maar ik moet de stukken nog lezen en me er een oordeel over vormen. Gelukkig heb ik nog even de tijd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.